top of page

MIJN BOEKEN

DieetAnders.png

DIEET ANDERS

Lannoo

Gezonder eten en beter volhouden - stap voor stap naar een gelukkige balans.

Staan jouw kasten vol kook- of dieetboeken maar lukt het je toch niet om voor die gezonde keuzes te gaan? Krijg je jouw eetgedrag niet onder controle zoals je eigenlijk wel zou willen?

Misschien druk je wel niet op de juiste knoppen. Dit boek zet je op de juiste weg en doet je een ander pad inslaan. Het begeleidt jou ook daar waar het in het verleden misschien is misgelopen.

BREEK MET HOE JE EET

Van Halewyck

Anders eten begint in je hersenen.
Afvallen is makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is je brein ervan overtuigen dat je ook anders kunt eten. Want het gaat niet om wát je eet, maar hóé je eet. In dit boek legt voedingswetenschapper en diëtiste Hella Van Laer op basis van haar jarenlange praktijkervaring haarfijn uit hoe je je brein kan trainen om je lichaam een boost te geven. Ondertussen weten we wel hoe we gezonder moeten eten. Maar op lange termijn blijft de vraag: waarom lukt het ons zo moeilijk om het vol te houden?
In 'Breek met hoe je eet' vertelt Hella Van Laer hoe onze hersenen omgaan met eten, hoe je (di)eetvalkuilen vermijdt, slechte eetgewoontes doorbreekt, jezelf motiveert… en vooral gemotiveerd blijft.

547x840.jpg
Persoonlijke desk

Prof. Dr. Guy T’Sjoen, endocrinoloog UZ Gent 

Hella durft samen met jou stil te staan, en helpt je daarmee een grote stap vooruit naar een gezondere levensstijl. Een gezond recept is het halve werk, maar bewust zijn van je slaappatroon, je stressniveau, de invloed daarvan, je motivatie en je medicatiegebruik is minstens even belangrijk. Dus voor je gaat bewegen bewegen bewegen, sta je beter eerst even stil met Hella.’

Pascale Naessens, voedingsdekundige en auteur

Wil je graag gezonder eten of afvallen maar ontbreekt het je aan motivatie? Dan is dit het ideale boek voor jou. Het is alsof je bij Hella op consult komt.

Olivier De Greve,

general manager WW Benelux (Weight Watchers)

Met wetenschappelijke onderbouwing moeten gezondheidsmedewerkers de handen in elkaar slaan om preventie en een gezonde leefstijl toegankelijk te maken. Zo kan ieder individu de aanpak kiezen die het best bij hem/haar past. Dit boek vat dit mooi samen en zet verder aan om gezondere gewoontes op te pikken.’

Dr. Servaas Bingé,

arts en auteur

Ik geloof dat dit boek een mooie samenvatting is van de belangrijkste concpenten van gezonde voeding en dat het uniek is in de manier waarop het enkele onderbelichte aspecten voor het voetlicht zet. Hella maakte een prachtig boek!’

bottom of page